Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-LUI INSTALATIIAZ.RO

Termeni si conditii

Designul si continutul prezentului site apartin in exclusivitate Societatii Margot Elegance SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Societatea MARGOT ELEGANCE S.R.L., cu sediul social Bucuresti str. Valea Cascadelor nr.21 sector 6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub numarul J40/5524/2011, avand CUI 28434620, atribut fiscal RO.

 

Societatea MARGOT ELEGANCE S.R.L. desfasoara activitatea de:

             • transmitere a informatiilor de marketing catre clienti/consumatori,

               • comercializarea on-line a produselor aflate in proprietatea sa, prin intermediul site-ului www.instalatiiaz.ro

 

 

DEFINITII

 

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-www.instalatiiaz.ro.

 

Vizitator - orice persoana care acceseaza site-ul www.instalatiiaz.ro , indiferent de motiv.

 

Utilizator - persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre MARGOT ELEGANCE S.R.L. (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Margot Elegance S.R.L. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

 

 Prin „continut” intelegem:

• toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

• continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre Margot Elegance S.R.L. prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate intr-o anumita perioada.

 

Cont - sectiune din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre acestia.

 

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre SC MARGOT ELEGANCE SRL si client, prin care acesta transmite SC MARGOT ELEGANCE SRL intentia sa de a achizitiona produse prin intermediul site-ului www.instalatiiaz.ro.

 

Client - persoana fizica care are calitatea de utilizator al site-ului www.instalatiiaz.ro si care a plasat cel putin o comanda pe acest site.

 

Contract la distanta - orice contract incheiat intre profesionist (furnizor) si consumator (client) in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

 

Date personale - informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, precum pasiuni si interese.

 

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

 

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplina.

 

Margot Elegance S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului site. In aceasta situatie, Margot Elegance S.R.L. va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

 

CONTINUTUL SITE-ULUI

 

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Societatii Margot Elegance S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

 

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.instalatiiaz.ro, produsele comercializate de partenerii sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de Margot Elegance S.R.L. ca fiind de interes pentru utilizatori.

 

Margot Elegance S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe  acest site.

Margot Elegance S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, Margot Elegance S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Margot Elegance S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, Margot Elegance S.R.L. isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

 

COPYRIGHT

 

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.instalatiiaz.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Societatii Margot Elegance S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul Margot Elegance S.R.L., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

ACCES SI INREGISTRARE CA UTILIZATOR

 

Pentru a va inregistra ca utilizator pe site-ul www.instalatiiaz.ro, sunteti obligat sa:

1) furnizati date reale, exacte si complete despre dumneavoastra, astfel cum va sunt solicitate prin formularul de inregistrare al site-ului;

2) actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Margot Elegance S.R.L. are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Margot Elegance S.R.L. poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite justificarea atitudinii sale, sa suspende sau sa interzica accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca utilizator vi se va solicita sa alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

 

Va rugam sa ne aduceti de indata la cunostinta pierderea parolei sau orice activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va vor suspenda contul de utilizator, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 

LEGATURI

 

Site-ul www.instalatiiaz.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Margot Elegance S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

 

PARTENERI

 

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

 

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv,  Margot Elegance S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

 

Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

 

Margot Elegance S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor  postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, Margot Elegance S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

 

Margot Elegance S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

 

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari. Pretul produselor comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului.

 

Margot Elegance S.R.L. nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afisate pe site.

 

Margot Elegance S.R.L. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

 

Margot Elegance S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

 

PROMOTII SI CONCURSURI

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de Margot Elegance S.R.L. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Margot Elegance S.R.L. isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

Regulament concursuri INSTALATIIAZ

 

CUM CUMPAR

 

1. Alege produsele

Navigati pe site utilizand fie meniul din partea stanga a paginii, fie meniul principal, accesand butonul “Cumpara Online”.

Selectati produsul pe care doriti sa il adaugati in cos apasand optiunea “Adauga in cos”, fie direct din pagina de listare a produselor, fie din pagina de prezentare a produsului.

Selectati cantitatea dorita din produsul selectat in casuta special alocata cantitatii.

Daca produsul selectat este ultimul pe care doriti sa il adaugati in cos, selectati butonul “Finalizare comanda”.

Daca doriti sa realizati o modificare in cosul de cumparaturi, apasati butonul “Actualizare” pentru salvarea modificarilor. Pentru a elimina un produs din lista de cumparaturi completeaza “0” in casuta alocata cantitatii.

Daca doriti sa navigati in continuare pe site, apasati butonul “Continua cumparaturile”.

 

2. Cum cumpar?

Daca nu aveti un cont pe site-ul www.instalatiiaz.ro si doriti sa deveniti utilizator, completati casutele libere ale sectiunii “Nu am cont” cu datele personale. Completarea datelor la sectiunea “Nu am cont” va configureaza automat un cont in cadrul site-ului www.instalatiiaz.ro.

Daca aveti cont, logati-va in partea dreapta a zonei de “Finalizare comanda” si apasati apoi butonul “Log-In”.

 

3. Cum platesc?

Selectati optiunea “Plata la livrare” daca doriti sa efectuati plata produselor la primirea coletului.

 

4. Modalitati de livrare

Selectati optiunea „Curier Rapid” daca doriti sa primiti coletul la o adresa indicata in rubrica „adresa de livrare” din contul dumneavoastra unde va fi livrata prin intermediul unui operator al serviciului de curierat rapid. In acest caz, veti suporta costul de livrare.

 

Selectati optiunea “Ridic din magazin” daca doriti sa ridicati personal produsele dintr-un magazin Instalatiiaz ales de dumneavoastra. In cazul in care optati pentru aceasta varianta este necesar sa selectati magazinul din care doriti sa ridicati produsele. Aceasta varianta nu implica costuri de livrare.

 

5. Modalitati de plata

Plata ramburs - Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid. Plata va include si costul transportului.

 

Plata in numerar - Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor din magazinele Instalatiiaz.

 

 

6. Inainte de a apasa butonul “Finalizare comanda”, cititi sectiunea “Termeni si conditii” si bifati casuta special alocata daca sunteti de acord cu termenii stabiliti. Dupa finalizarea comenzii, veti primi un e-mail de informare despre inregistrarea cu succes a comenzii efectuate.

 

Pentru alte informatii sau detalii, reclamatii in ceea ce priveste comanda, trimiteti un e-mail la adresa office@instalatiaz.ro.

 

Factura pentru produsele comandate de dumneavoastra se va emite de catre SC MARGOT ELEGANCE SRL, cu datele mentionate mai sus.

 

TERMENE DE LIVRARE

 

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unui operator de curierat rapid.

 

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 72 de ore din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, Clientul va fi informat, prin e-mail, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depasi 30 de zile de la confirmarii comenzii.

 

TAXE SUPLIMENTARE

 

Clientul va suporta pretul produselor si costul livrarii acestora. MARGOT ELEGANCE S.R.L. nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe suplimentare, va rugam sa ne instiintati imediat la  office@instalatiaz.ro. In cazul in care, produsul comandat nu se gaseste in stoc, clientul va fi informat cu privire la lipsa disponibilitatii acestuia.

 

In cazul livrari produselor comandate la domiciliul/ resedinta/ adresa indicata de client se va percepe si costul livrarii comenzii.Costul transportului va fi calculat de noi in functie de distanta,greutate si volum si va fi comunicat pe email sau telefonic de catre operatorul site-lui.

Dupa stabilirea costului final al tranzactiei (pretul produsului+transport+plata ramburs) clientul poate valida comanda pe site, iar contractul se considera incheiat.

Nu toate produsele de pe site pot fi transportate prin curier. Produsele fragile (obiectele sanitare,lustrele,placi de gips carton etc) nu se recomanda a fi transportate prin curier. Acestea pot fi transportate in orasele Bucuresti si Ploiesti cu ajutorul masinile noastre, cu un termen de maxim 72 de ore.

 

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.


 

RETURNAREA PRODUSELOR

 

Acest articol nu se aplica produselor prezentate pe site, care se vor comanda, se vor plati si se vor ridica doar din magazinele Instalatiiaz. De asemenea, politica de returnare nu se aplica produselor care se ridica din magazinele Instalatiiaz.

 

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative,  consumatorul are dreptul sa notifice in scris Societatii MARGOT ELEGANCE S.R.L. retragerea din contractul la distanta, fara a justifica decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, in termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrarii in posesia fizica a produsului/produselor.

 

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor comandate, sa notifice in scris, printr-un e-mail, transmis la adresa office@instalatiaz.ro decizia sa de a renunta la produsele comandate.

Pentru a va exercita dreptul de retragere va rugam sa completati formularul de retragere.

Aveti obligatia ca in termen de cel mult 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere sa returnati produsele la urmatoarea adresa: Bucuresti, BD. TIMISOARA 60-62, sector 6, Romania si Ploiesti, PIATA COCOS. Produsele returnate vor fi insotite de o copie a facturii cu care au fost livrate si a dovezii de plata.

Margot Elegance S.R.L. va restitui clientului contravaloarea produselor comandate, in termen de 30 zile calendaristice de la data receptionarii acestora la una din adresele mai sus-mentionate. In cazul in care produsele nu au fost receptionate in 30 zile de la data comunicarii formularului de retragere, Margot Elegance S.R.L. va restitui contravaloarea produselor ce fac obiectul returnarii imediat ce acestea vor fi receptionate.

 

Margot Elegance S.R.L. va restitui contravaloarea produselor comandate si a costului livrarii  prin virament bancar in contul bancar indicat de client.

Costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

 

In cazul in care clientul doreste returul partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, Margot Elegance S.R.L. va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara  a returna costul ocazionat de livrarea produselor. Si in acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

 

Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art.16, literele d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate, produse care se pot degrada ori deteriora rapid.

 

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie sigilate, intacte si nedeteriorate.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Societatea Margot Elegance S.R.L. este in curs de inregistrare in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal  in scop de reclama, marketing si publicitate si comercializarea online a produselor.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Margot Elegance S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastra.

Prin completarea datelor necesare crearii contului de utilizator si/sau comenzii clientul declara si accepta si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre operator in concordanta cu scopurile declarate, mai sus mentionate.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12); dreptul de acces la date (art. 13); dreptul de interventie asupra datelor (art. 14); dreptul de opozitie la prelucrarea datelor (art. 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17); dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

 

FRAUDA

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.INSTALATIIAZ.RO  SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.INSTALATIIAZ.RO  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.INSTALATIIAZ.RO  SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA ANGAJAREA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

 

LITIGII

 

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente. 

  NOTA:

- termenul de solutionare al reclamatiilor este de 15 zile de la preluarea produsului

- inregistrarea comenzii nu reprezinta o comanda ferma

- numai dupa confirmare stoc comanda este efectiva

- produsele sunt insotite de garantii legale